Faaliyetler

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Yetim ve Kimsesiz Çocuklar Sempozyumu'nda konuştu

"Yetim ve kimsesiz çocukların sosyal devlet anlayışıyla ebeveyn sorumluluğunun üstlenilmesi mühimdir."

• 22.11.2022

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Yetim ve Kimsesiz Çocuklar Sempozyumu'nda konuştu

İslam'ın kitabında eğer ilk inen surelerden birisinde yetimden bahsediliyorsa, burada bir hikmet vardır.

• 22.11.2022

Yetim ve Kimsesiz Çocuklar Sempozyumu

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle 19-20 Kasım 2022 tarihlerinde “Yetim ve Kimsesiz Çocuklar Sempozyumu” gerçekleştir

Sıcacık Sevgiye Soğuk İşlemez

Kış projesiyle hedefimiz 15 ülkede 25 bin yetim yavrumuza ulaşmaktır.

• 08.11.2022

Okullar Açılıyor, İyilik Zili Çalıyor

Başta Türkiye olmak üzere 17 ülkede 10 bine yakın yavrumuza okul çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıttık.

Çocuklara Eğitim Verecek Gönüllüler Yetiştiriyoruz

Yetim Vakfı, toplumun yaralarına merhem olmak için çıktığı yoluna devam ediyor.

Yetim Vakfı'nın Kuveyt ve Katar Ziyareti

Yetim Vakfı, Kuveyt ve Katar’da bulunan bazı STK’ları ve resmî kurumları ziyaret etti.

• 08.11.2022

Kuveytli Gönüllülerimizle Okul Çantası Hazırladık

Kırtasiye projemiz ve dağıtımlarımız hız kesmeden devam ediyor.

Gönüllü Eğitimci Programı

Yetim Vakfı, kurulduğu günden bugüne binlerce yetimin gönlüne dokunduğu çeşitli projeler hazırlayıp uyguladı.

Kırtasiye Kampanyamız Başladı

“Okullar Açılıyor İyilik Zili Çalıyor" sloganıyla kırtasiye kampanyamızı başlattık.

Yetim ve Kimsesiz Çocuklar Sempozyumu Sonuç Bildirgesi

Konuşmaların, tespitlerin ve çözüm önerilerinin, yetim çocukları ilgilendiren tüm çalışmalara katkıda bulunması dileğiyle sonuç bi

Temmuz Ayında Neler Yaptık?

Bu kez, yine birbirinden güzel çalışmalara imza attık ve kurban bayramının beraberinde getirdiği heyecanlı çalışmalarla başladık.

• 05.08.2022

Azezli Çocuklarımızın Karne Sevinci

Suriye’nin kuzeyinde, Türkiye’nin barış sağladığı Azez bölgesinde yaşayan çocuklar, dün karnelerini aldı.